måndag, januari 22, 2007

NU kom snön...

Åh så typiskt att snön kommer när man börjat inbilla sig att det kanske snart blir vår. Men nej det är alltid då snön kommer...usch va kallt det blev plötsligt! Men det hör ju vintern till och jag ska försöka och inte klaga =) det regnar ju inte iaf! Dock tyckte nog Johanna det va lite jobbigt då hon fick släpa hem sin cykel från skolan då låste frusit eller nåt. Jobbigt!

Annars har det vart en dröm helg med torsdagens fest, spelkväll, och i lördags fest igen! Det va roligt och galet som vanligt! Va ju tvungna att utnyttja helgen fullt ut nu när Statistiken började idag och allvaret...tenta om typ 2 veckor! Och i stort sett det enda vi fick lära oss idag var att Statistik stavas...STATISTIK och inte STATESTIK. nähä?

Igår va vi på lägenhetsvisningar för att kolla marknaden här i Lund...så att vi inte blir hemlösa i höst och det finns ju en del. men åh så jobbigt. sen tog vi en paus hos Linnea som jobbar på ett café i stan...gratis bakpotatis, latte och pannkisar va mums!! =) Sedan va det biodags med Departed som va rätt bra faktiskt (leo va ju med) dock alldeles för mkt pang pang.

Idag är jag trött så jag nästan somnar stående så tror inte ens jag orkar kolla på Ett herrans liv...trist!

Akta er för snön!

1 kommentar:

Anonym sa...

Watch out here I come ;)
Vi ses ikväll =D
pusss love ya sis