söndag, november 19, 2006

Sthlm in da house

Vi har fått sthlms-tillökning då Charlotta är här!! Wieeee!! så mysigt!! Igår ägnades dagen åt nytt mobilinköp för johanna...en roooooosa telefon, mjjjäääää (lite avundsjuks läte) Sedan fikades det på Coffee point med latte och pannkakor med massor av grädde =) mums...
sedan va det dags för kvällsplaner och vi vandrade till willys och inhandlade mumsig middag och började kvällen med supergoda frozen daiquiris! Strawberry and mango, vi är ena riktiga bartenders vi! kändes lite lyxigt iaf! Förfesten fortsatte hos Axel i stan och sen lyckades vi smussla in Charlotta på Malmö nation...tänk att man måste smussla fast att man är 20! Men det gick bra och festen va på topp och smock! Så lite heta moves fick vi till! Charlotta har nu smakat falafel...fast jag vet inte om hon va lika imponerad som vi =) iaf inte av de lila mystiska grönsakerna, vad är det?

Förresten misslyckades jag med att lära johanna gilla tonfisk, människa det är ju gott och billigt! Underbar bakad potatis blev det till slut iaf men när hon skulle smaka den goda tonfiskröran blev det bara en ful grimas och endast en tugga, tönt. Men ok man kan inte älska allt. But I do!

Nedräkning:
¤ Endast en månad tills vi anländer i sthlm igen
¤ Inte ens en vecka till pengar!
¤ 11 dagar till tenta 1
¤ 18 dagar tills båda tentorna är över och vi kan börja leva igen!
¤ 12 dagar tills december och första luckan!
¤ bara 2 veckor till Idol-finalen! yey!! sjukt fort tiden går, vem ska vinna?? iiiiii....


Inga kommentarer: