måndag, februari 05, 2007

Tradigt...

...som vi säger här i Skåne! allt är rätt grått och trist just nu, lixom typiskt februari. På torsdag är statistik tentan nr 1 och just nu pluggar vi mest bara. så trist. och har inte direkt nån fantasi till att göra nåt annat heller. och på tv går inget kul och facebook funkar verkligen inte. varför? och så är det ju måndag. tänk tänk tänk när det är torsdag och fredag och lördag! wieeee.
och på fredag är det dags för Sanslöst smaklöst-tema...any tips??
Nu ska tvätten hämtas. puss puss puss

4 kommentarer:

Sara sa...

hej! jag har skrivit fel, klänningen kommer från josefssons och finns här: http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=9757&productId=174610&SearchBackLink=

hälsningar sara

Anonym sa...

Hej babe! Ja lite langt kvar ar det ju till sex and the city kvallen... men den som vantar pa nat gott vantar aldrig for lange som vi alltid sager ;) Ni verkar ju festa pa som vanligt. Hade ni kul nar Charlotta var dar?! Ah vad avundsjuk jag blir, alla verkar fa sjunga singstar utom jag, vill ocksa! Puss! Och halsa Johanna!

Anonym sa...

Klassikst uttvättade jeans som sitter lite högre upp på midjan så att de vita tubsockorna syns och asics dojorna blir förstora. Sedan en tight t-shirt som inte når ner till jeansmidjan. Där har du det härligaste smaklösa!

Anonym sa...

maste kolla:)