måndag, mars 26, 2007

Ledigt!!

Åh va allt kan va underbart ibland! =) Sol, vår och lite ledighet är helt perfekt! Vi hade tentan i lördags då och det är så skönt att vi har gjort den och nu har vi det rätt slappt då Jöken inte börjar förrän onsdag och sen har vi inte tenta förrän den 4 juni, wieeeee!
efter tentan åt vi årets första glass i solen, mumsig mjukglass! Och när kvällen närmade sig gjorde vi tacos middag hemma hos oss och rökte vattenpipa innan vi sen gick på förfest på Malmö nation och sen Upper East. En helkul kväll som gjordes ännu bättre av att vi fick lyssna 120 ggr på våra nya favorit låtar Cara mia och The Ark...så oroa er inte...schlager är fortfarande vår melodi hehe!!

Igår va det våffeldagen och självklart skulle lite våfflor slinka ner...så Zoo, the Bullmamma, stod vid våffeljärnet och lyckades få till riktigt goda våfflor! Tack!

Idag är en måndag som för första gången på länge inte känns som en måndag utan bara som en skön dag! ingen ångest! vi har inhandlat lite Jöken böcker, gått powerwalk, och solat på uteplatsen hela eftermiddagen!

Är det vår i sthlm??


2 kommentarer:

Karro sa...

Tja sis! =)

fan va trevligt du har det då!
jag åt våfflor med några kompisar i söndags jag med ^^
JAAA det är vår i sthlm! =D vi sitter ute i Jarlaparken vid skolan nästan varje rast, åt lunch där ute idag =)...
Jag äter medecine =/
belv ännu sjukare förra veckan och det visade sig att jag hade streptokocker eller va fan det heter XD Ont i halsen som in i helvete iaf!

vi ses snart =D längtar tills du kommer
pusss

Stila sa...

Hurra för våren!
Har sett till att ha betydligt färre jobb-tider i april så då har jag mer tid över till att äta glass i solen! Så det får vi göra:)