söndag, oktober 08, 2006

Mjölkskummare...

Dagens i-landsproblem: mjölkskummaren fungerade inte.
När vi flyttade till vår lägenhet här så va den möblerad och det mesta fanns. perfekt. två killar är det som bor här egentligen och i köksskåpet hittar vi en mjölkskummare. yeeeehaaaa! perfekt. vi älskade dem redan. och inte vet vi om det är sthlms-mjölken det är fel på eller om skånemjölken bara är kanon men oj vilka "halleluja moments" (som kishti skulle säga) vi får varje gång vi får till vårt perfekta skum till vår hemmagjorda latte på eftermiddagen. dröm! men tyvärr så lever mjölkskummaren sitt eget liv och funkar bara när den vill, idag gjorde den det inte. så det blev kanelbullar, och kaffe utan skum men med mjölk. aj aj det gjorde ont i våra hjärtan. snälla mjölkskummare funka imorron! det är sånt som är jobbigt när starbucks inte finns runt hörnet =) Men annars lovar vi att alltid försöka bjuda på skummad mjölk med kaffe hos "Miko's och Jojo's coffeecorner" när ni kikar förbi. ett löfte.

igår va det UE på malmö's nation och det va sexy back för fulla muggar självfallet. det är inte för inte man har justin som mobilsignal. höjdaren va förstås carola "säg mig" med pyttipannan lite senare. har ni inte njutit av carola's lite dolda kanonlåt så gör det NU! inget går upp emot skönsång till carola på kämnärs. we know. loves it.

ikväll blir det tortellinigratäng. johannas påhitt. hoppas det smakar =) tjingeling

1 kommentar:

Anonym sa...

Det verkar som ni har det toppen i Leeuuund =) annat kan det inte vara med double trouble i farten. Hoppas ni kommer tillbaka till Sthlm och hälsar på snart! Saknar er så det nästan piper i öronen!! =D

/Maxi